instagram
facebook

RATIAn päivävaateuutuudet Prismassa – Löydä ajattomat arjen suosikit

9.9.2024

RATIAn syksyn uutuudet ovat saapuneet Prisman valikoimiin! Tämä syksy tuo tullessaan ajatonta piristystä arkipukeutumiseen ja rentoon juhlatyyliin, sillä RATIAn mallisto sisältää juuri niitä luottovaatteita, joita jokainen meistä kaipaa vaatekaappiinsa.

Ensimmäistä kertaa Prismassa – RATIA tuotteita paksummasta puuvillatrikoosta, tuo laatua ja mukavuutta arkeen

Uudessa mallistossa on paljon rakastettavaa! Paksummasta puuvillatrikoosta valmistetut päivävaatteet saapuvat ensimmäistä kertaa Prisman valikoimaan. Monille tutut Minttu-housut on saatavilla tästä kauniisti laskeutuvasta trikookankaasta. Minttu-housut ovat rennot ja tyylikkäät, ja ne yhdistyvät helposti sekä juhlavampiin että arkisempiin yläosiin.

Myös Matilda-paita on saatavilla tästä uudesta paksummasta trikookankaasta niin mustana kuin Block-kuosillakin, mikä tekee siitä monikäyttöisen ja aina ajankohtaisen. Lisäksi mallistosta löytyy Martta-tunika, jossa Block-kuosi pääsee todella oikeuksiinsa.

Ihanaa klassista raitaa!

Mukana on myös upeita raidallisia Laivuri-paitoja, jotka tuovat ajatonta raikkautta asukokonaisuuksiin. Mallistosta löytyy näitä kolmessa eri värissä.

Ja tietenkin, suositut Pisara-tunikat ihastuttavat Prisman valikoimassa Papu- ja Nuppunen- kuoseilla. Tunika on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat pehmeää, joustavaa ja käytännöllistä trikootuotetta vaatekaappiinsa.



RATIAn uutuusmalliston vaatteet ovat ajattomia, monikäyttöisiä ja valmistettu laadukkaista materiaaleista – juuri sellaisia luottovaatteita, joita tarvitsemme jokapäiväiseen elämäämme.

Päivävaatemalliston tuotteet on vastuullisesti valmistettu yhteistyössä RATIAn pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Black Moda Oy:n kanssa Portugalissa. Tuotteilla on OKO-TEX sertifiointi sekä ETIC – merkki, joka kertoo tuotteen eri valmistusvaiheiden alkuperämaat.  

Käy siis kurkistamassa Prisman valikoimaa ja löydä omat RATIAn suosikkisi arkeen ja juhlaan.



Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.